Polaroid foto’s afdrukken bij Instagramposter.nl

Vereeuwig jouw leukste foto’s polaroid stijl

Leg jij ook alles vast met je smartphone? Ben je gek op de populaire social media kanalen van tegenwoordig zoals Instagram en Facebook? Dan staat vast heel jouw geheugen vol met de leukste herinneringen in de vorm van foto’s.  Wij van Instagramposter vinden het zonde als er niets met deze foto’s wordt gedaan en hier hebben wij dan zoals je weet ook een hele hoop leuke oplossingen voor bijvoorbeeld een poster, canvas of nu ook als polaroid. Benieuwd? Lees dan snel verder.

De polaroid ken je vast wel, zo’n leuke foto die direct uit een fototoestel komt rollen. Echter, heb je daarvoor helemaal niet zo’n speciaal toestel nodig. Je kunt namelijk via ons heel gemakkelijk de foto’s op jouw mobiele telefoon laten afdrukken als polaroid foto. Dit is natuurlijk onwijs leuk ter decoratie, maar bijvoorbeeld ook als cadeau. Door de herkenbare rand is er ook nog de ruimte om informatie, een leuke quote of bijvoorbeeld een datum te noteren op de afdruk. Dit maakt het nog een beetje specialer én persoonlijker.

Je kunt ze bij ons los bestellen in print packs. Je kiest hierbij een aantal tussen de 10 en 20 uit en daarbij ook jouw favoriete formaat. Vervolgens hoef je alleen nog maar de leukste foto’s uit te kiezen om daarna de afdrukken snel thuis te ontvangen.  Zo vereeuwig jij jouw digitale foto’s op de leukste manier en dat ook nog eens heel snel én voordelig!

Start hier met het bestellen van je polaroidfoto’s