Kies het soort collage

01

Kies waar jij je collage op geprint wilt hebben. Geprint als poster of geprint op canvas of plexiglas. Wil je losse prints hebben, kies dan voor een prit-pack.

Foto's en afmeting

02

Bedenk hoeveel foto's je op jouw collage wilt hebben en kies daarna de afmeting van jouw collage. We hebben collages van 30 tot 60 cm

Be de designer

03

Klik op Get images. Je kunt nu inloggen op je Instagram account. En de foto’s selecteren die je op jouw collage wilt terugzien. Je kunt nu ook kiezen om foto’s van Facebook Flickr Dropbox of van je computer telefoon of tablet te gebruiken. Deze kan je met onze tool vierkant maken. Versleep je foto's eenvoudig naar een andere plek.

afwerking

04

Kies bij afwerking of je een glanzende afdruk of een afdruk op mat posterpapier wilt ontvangen. Afdrukken geprint op mat papier zijn beter om in te lijsten. Bij een glanzende afwerking kunnen er vochtplekken tussen het glas en het papier ontstaan.

Klaar

05

Tevreden ? rond je bestelling af en wij gaan voor je aan de slag. Na betaling van jouw product heb je het binnen twee werkdagen in huis. Indien nodig kan het nog dezelfde dag.

TOP